Zilver Master-titel voor BHIK-lid fotograaf Colijn van Noort

uitreiking_kwalificatie

Fotograaf Colijn van Noort van Fotovannoort uit Werkhoven heeft op 6 november de kwalificatie Zilver Master behaald. Dit is de op één na hoogste onderscheiding voor vakfotografen in Nederland. Colijn kreeg daarnaast de prijs voor “Beste Portfolio 2016” uitgereikt.

De kwalificatie wordt toegekend door Master Photographers Network (MPN); een netwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden. Colijn van Noort is sinds enkele jaren lid van MPN.

Colijn van Noort kwalificeerde zich met een serie van 20 fine-art foto’s, bestaande uit “bodyscapes” en “bodyshapes”. De internationale jury, bestaande uit topfotografen Pim van der Made (Nederland), Bella West (United Kingdom) en Olaf Swiekerath (Duitsland) waren unaniem in hun oordeel en beoordeelden het werk van Colijn als van het allerhoogste niveau. Colijn werd door de jury niet alleen beloond door het toekennen van de Zilver Master-titel, maar de serie werd zelfs uitgeroepen tot “Best Portfolio 2016”.

De complete serie foto’s waarmee Colijn zich kwalificeerde is te vinden op: www.fotovannoort.nl/zilvermaster