Uitnodiging rondetafelgesprekken Amice Advocaten

groepsfoto AMICE.jpg

Amice Advocaten nodigt u van harte uit voor de rondetafelgesprekken die vanaf maart zullen starten. De rondetafelgesprekken vinden eens in de twee maanden plaats op een donderdagmiddag.

Aanleiding

Als ondernemer zult u geregeld met juridische kwesties in aanraking komen. Wellicht heeft u op dit moment een meningsverschil en wilt u voorkomen dat het geschil verder escaleert of wilt u weten wat uw juridische positie is. Door middel van de rondetafelgesprekken kunnen wij u inzichten geven.

Thema’s

Amice Advocaten is onder meer gespecialiseerd in het vastgoed-, ondernemings- en (internationaal)contractenrecht. Bij de rondetafelgesprekken zal algemene informatie en recente jurisprudentie worden gepresenteerd over deze rechtsgebieden. Hierbij is het mogelijk om een eigen casus in te brengen.

Aantal deelnemers

Om de rondetafelgesprekken overzichtelijk te houden en elke deelnemer de kans te geven om zijn verhaal te doen, is er plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Locatie

De rondetafelgesprekken worden gegeven op het kantoor van Amice Advocaten, gelegen aan de Emmalaan 23 (aan de rand van het Wilhelminapark) te Utrecht.

 Aanmelden

Heeft u interesse om deel te nemen aan de rondetafelgesprekken, meldt u zich dan aan door te mailen naar r.vandomselaar@amice-advocaten.nl. Uit de ontvangen aanmeldingen zal Amice Advocaten een selectie maken.