Ondernemers uit Bunnik steunen Bunnik’s Ride met 1.080 euro

Uit handen van de secretaris van de BHIK, Willem Jan Geesink, mocht initiatiefnemer Chris de Graaf van Bunnik’s Ride van C-VIS een cheque in ontvangst nemen van maar liefst 1.080 euro.

Initiatief van BHIK
De Bunnikse Handel- en Industrie Kring is een vereniging voor ondernemers in Bunnik. De BHIK organiseert ieder jaar diverse bijeenkomsten. Tijdens het jaarlijkse uitje werd onder de aanwezige leden in het kersenmuseum Cothen op traditionele wijze door het bestuur van de BHIK een aantal artikelen geveild. Er werd enthousiast en zwaar overgeboden op de artikelen. Dit leverde het uiteindelijke bedrag op van 1.080 euro.
“Het bestuur en de leden van BHIK vinden Bunnik’s Ride een prachtig nieuw initiatief in de gemeente met een erg mooi doel: fietsen voor het Prinses Maxima Centrum”, aldus Willem Jan Geesink. “Het nieuwe Prinses Maxima Centrum op de Uithof is uniek in Nederland. Wij zijn daar als ondernemers ook erg enthousiast voor geworden en gaan in september dit jaar het Centrum bezoeken”.

Bunnik’s Ride
Initiatiefnemer van Bunnik’s Ride Chris de Graaf van C-VIS is zeer verheugd met de donatie van ondernemend Bunnik. “Het is hartverwarmend om mee te maken hoe Bunnik’s Ride wordt ontvangen in de gemeente, zowel door de inwoners als het bedrijfsleven. We ontvangen ontzettend veel hulp en steun, soms zelfs ongevraagd”. Naast deze prachtige cheque steunt Albert Heijn Bunnik het initiatief door het leveren van koffie, koeken, frisdrank, bananen en nog veel meer voor de deelnemers, maar ook de Rotary, Lions en EHBO Bunnik bieden hun diensten aan.
Bunnik’s Ride gaat een jaarlijks evenement worden in Bunnik en volgend jaar worden er ook routes uitgezet voor “niet-wielrenners”. Meer dan voldoende plannen”, aldus Chris de Graaf. Op 25 juni gaan 240 wielrenners 75 of 100km fietsen. De start is bij Fietsboetiek Bunnik, vanaf 08:30 uur. De eerste renners worden terug verwacht rond 12:30 uur. Iedereen is van harte welkom, zowel bij de start als de finish.

Het Prinses Maxima Centrum
Bunnik’s Ride is een sportieve wielertoertocht met als doel geld in te zamelen voor het nieuwe Prinses Maxima Centrum dat in aanbouw is op de Uithof. Het wordt een volledig nieuw centrum voor kinderen met kanker en opent begin volgend jaar haar deuren. Het centrum heeft de ambitie om het percentage genezingen te laten stijgen van 75% naar minimaal 90%. Het Centrum is erg blij met acties als Bunnik’s Ride, want geld voor onderzoek naar medicijnen en behandelingen blijft de komende jaren hard nodig.

Donaties
Bunnik’s Ride is blijvend op zoek naar donateurs. Wilt u deze actie steunen dan kan dit heel eenvoudig via www.bunniksride.nl. Iedere euro is welkom.