Kantoorvakhandel Van Ravenswaay vanaf nu OfficeBoss.nl

Kantoorvakhandel Van Ravenswaay, sinds 1978 een gevestigde naam op het gebied van kantoorartikelen en kantoormachines, heet nu OfficeBoss.nl. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf.

‘Een nieuwe naam en uitstraling maakt voor onze klanten beter duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we willen. En die ambities reiken verder dan het beeld dat men vaak nog van ons heeft’, aldus eigenaar David Bosch. ‘Het is dus belangrijk om onze ambities beter te communiceren. Om verder te kunnen bouwen aan de merkwaarde, is voor een herkenbare naam gekozen. De naam symboliseert onze kracht en vernieuwing. Onze slogan “Groots in Kantoorartikelen!” vat goed samen waar we voor staan.’

OfficeBoss.nl is gevestigd in Bunnik en richt zich op de zakelijke markt en overheid. Door verregaande commerciële en logistieke samenwerking met A-merkleveranciers zijn lage kosten, one-stop-shopping en snelle levering van kantoorbenodigdheden gegarandeerd.