Genomineerden BHIK ondernemersprijs 2015 bekend

Genomineerden BHIK ondernemersprijs 2015 bekend

De genomineerden voor de BHIK ondernemersprijs 2015 zijn bekend. Uit de vele inzendingen zijn dit jaar BHG Groep, Postillion Hotel Bunnik, AM Pharma, Fruitteler Jacco Merkens en Sempergreen genomineerd. Dit jaar staat het ‘onderscheidend vermogen’ centraal.

De Bunnikse Handel en Industrie Kring (afgekort BHIK) looft voor de derde keer deze ondernemersprijs uit. De winnaar is een ondernemer wiens product, dienst, merk of bedrijf nadrukkelijk anders is. En iemand die dat relevante verschil met succes naar voren brengt bij potentiële klanten. Zo’n bedrijf neemt niet de concurrentie als ijkpunt maar volgt de strategie van de waarde-innovatie. Zij boeken resultaten door klanten nieuwe toegevoegde waarde te bieden en nieuwe vraag te scheppen.

Vanuit inwoners en ondernemers kwamen er veel aanmeldingen binnen. De jury heeft deze aanmeldingen beoordeeld en meegewogen in haar beslissing. Uiteindelijk zijn er vijf bedrijven gekozen. Deze vijf bedrijven onderscheiden zich en zijn verschillend qua vorm en omvang.

De onafhankelijke jury die de nominaties beoordeelt, bestaat uit burgemeester Hans Martijn Ostendorp (voorzitter), Ronald van Delft van de BHIK en Herman Olde Hartmann, specialist op het gebied van financiële dienstverlening en ook inwoner van Odijk.

De jury heeft een bezoek gebracht aan de vijf genomineerden. De voorzitter, burgemeester Ostendorp vertelt: “Het is indrukwekkend om te zien hoe deze gepassioneerde ondernemers, ieder in hun eigen maat en schaal, zich weten te onderscheiden. Het zijn bedrijven waar we trots op mogen zijn ze in de gemeente te hebben.”

Op woensdag 25 november wordt de winnaar van deze vijf genomineerden bekend gemaakt.