Even voorstellen: Rijnheuvel Advies

Als nieuw lid van de BHIK, stellen we ons graag aan u voor. Maar … nog liever nodigen we uit voor een persoonlijke kennismaking. Op ons kantoor, vanzelfsprekend. Wellicht geeft onderstaande introductie u voldoende aanleiding voor een bezoek.

Op 8 december 2016 jl. zijn wij van Driebergen verhuisd naar de Beughof 23 in Odijk. Zowel de locatie als het nieuwe kantoor bevalt ons (drie directieleden en 12 medewerkers) inmiddels uitstekend. We hebben bewust gekozen voor deze plek, omdat deze voldoet aan onze wensen en aan de uitstraling van ons kantoor: persoonlijk, betrokken en laagdrempelig. Rijnheuvel Advies + Administratie is namelijk allesbehalve een stereotype financieel dienstverlener. Hier werken geen klassieke boekhouders met spencer, bril en rekenmachine. Natuurlijk zijn we goed met cijfers en getallen, maar wat heeft u er aan als wij deze niet kunnen vertalen in een betrouwbaar, financieel advies?

Daarom staan wij bij voorkeur naast u als ondernemer. Als sparring-partner, adviseur en vertrouwenspersoon. Of u nu leiding geeft aan een groot, internationaal bedrijf of als ZZP’er actief bent in deze regio, voor ons maakt dat niets uit. Waar het ons om gaat, is u een duidelijk, eerlijk en solide aanspreekpunt te geven op het gebied van financiële administratie, belastingen en personeelszaken. Zodat u daar geen omkijken naar heeft…

Wat doen we voor u?

  • Inrichten en verwerken van financiële administraties. Ongeacht het software pakket, kunnen we de financiële administratie geheel of deels faciliteren. U bent altijd op de hoogte van uw actuele financiële situatie;
  • Periodiek opstellen van financiële overzichten zoals tussentijdse balans- en resultaat rapportages, jaarrekeningen, begrotingen etc.
  • Voorbereiden van de fiscale aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, etc.
  • Verzorgen van de salarisverwerking inclusief het voorbereiden van de aangifte loonheffing, het verzorgen van opgaven voor de pensioen fondsen, verzuimverzekering.

Zin in een kennismaking met ons? Bel of mail ons. U bent van harte welkom. En weet… de koffie staat voor u klaar.

Linda Wassink, Gerhard Roeterd, Ben van den Boogaard

www.rijnheuveladvies.nl