De BHIK-ondernemersprijs 2017: Wie is de beste van Bunnik?

 

De Bunnikse Handel en Industrie Kring (BHIK), de vereniging voor ondernemend Bunnik, reikt dit jaar voor de vierde keer een ondernemersprijs uit. Onderwerp van de BHIK-prijs 2017 is: wie is de beste ondernemer van Bunnik? U kunt nu doorgeven wie u als de beste ondernemer van Bunnik ziet. 

Wie is de beste? En hoe bepaal je dat? Gaat het dan vooral om visie, passie, moed en overtuiging? Of is de beste ondernemer de persoon die grenzen verlegt of dingen bereikt die niemand eerder voor elkaar heeft gekregen? Of is het de man of vrouw die met zijn bedrijf anderen inspireert, die zijn sporen nalaat in de gemeenschap en die aan een betere wereld bouwt?

Iedereen kan ondernemers voordragen die de BHIK-ondernemersprijs 2017 verdienen. Dat kan tot 30 april a.s. via info@bhik.nl. De driekoppige jury gaat ook zelf op zoek naar de beste ondernemer en draagt mensen voor. Ook voor deze editie bestaat die jury uit Hans Martijn Ostendorp, Ronald van Delft en Herman Olde Hartmann. Zij selecteren uit alle aanmeldingen 3 tot 5 genomineerden.

Heeft u vragen? U kunt de BHIK bereiken via e-mail info@bhik.nl.