BHIK-ondernemersprijs 2015

De BHIK-ondernemersprijs 2015: onderscheidend vermogen

In de huidige economie is het belangrijker dan ooit dat bedrijven eruit springen ten opzichte van de concurrentie. Maar hoe doet een ondernemer dat? Waar zoekt hij het relevante verschil en hoe merkt een klant dat? Het creëren van onderscheidend vermogen is het onderwerp van de BHIK-ondernemersprijs 2015. U kunt nu doorgeven welke ondernemer volgens u de prijs verdient!

De BHIK-ondernemersprijs wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. De winnaar is een ondernemer wiens product, dienst, merk of bedrijf nadrukkelijk anders is. En iemand die dat relevante verschil met succes naar voren brengt bij potentiële klanten. Zo’n bedrijf neemt niet de concurrentie als ijkpunt, maar volgt de strategie van de waarde-innovatie. Zij boeken resultaten door klanten nieuwe toegevoegde waarde te bieden en nieuwe vraag te scheppen.

Welk bedrijf heeft dat onderscheidend vermogen? Niet alleen grote bedrijven komen in aanmerking voor de ondernemersprijs 2015 van de Bunnikse Handels- en Industriekring (BHIK). Ook kleine organisaties en zelfs ZZP’ers kunnen meedingen.

Kent u een Bunnikse organisatie die met succes onderscheidend vermogen creëert en de BHIK-ondernemersprijs 2015 verdient? Geef die uiterlijk 1 september op via info@bhik.nl. De jury bestaat uit Hans Martijn Ostendorp, Ronald van Delft en Herman Olde Hartmann. Zij selecteren uit de inzendingen een aantal genomineerden, waar ze eind september langsgaan. Heeft u meer vragen? U kunt de BHIK bereiken via e-mail info@bhik.nl.