Congres Q4 op 7 april 2016

Q4 congres

Samen grenzeloos ondernemen 

op 7 april 2016

“Morgen succesvol ondernemen, start vandaag”

14.00 – 20.00 uur

Landgoed Zonheuvel te Doorn

Als je ondernemer bent, mag je 7 april niet missen!

Op 7 april staat er iets moois te gebeuren! Dan komen heel veel ondernemers bij elkaar om zich te laten inspireren, hun kennis te delen en te verbreden en verbinding met elkaar te zoeken.

Samen grenzeloos ondernemen, dat is meer dan letterlijk de grenzen van je woonplaats of regio overschrijden. Het heeft ook te maken met ongebaande paden betreden, je oogkleppen afdoen, kansen zien en wat brengt de toekomst ons eigenlijk? Niet wat niet kan, maar juist wat wel kan staat centraal. Samen creëer je meer dan alleen, dus zoeken we de synergie op. 1 + 2 = 4.

Top sprekers en thema’s en jij hebt invloed…
Wil jij een vraag stellen aan Hans Biesheuvel? Of aan onze special guest… die nog even geheim blijft? Dat kan. Op een grensverleggende wijze zal dagvoorzitter Tom van het Hek alles in goede banen leiden.

Heb jij fantastische ideeën voor de thema’s ‘Gastvrijheid’, ‘Innovatie’, ‘Kennisstraat’, ‘Participatie, Duurzame inzetbaarheid en Lokaal Aanbesteden’ en ‘Vastgoed’? Of hebben de thema’s die juist voor jou? Spreek met de initiatiefnemers, deel kennis, stel vragen, luister en reageer.

Bijzonder Walking Dinner
Vanzelfsprekend is in het programma een diner opgenomen. Dit Walking Diner wordt in samenwerking met het regio-initiatief  Mise en Place georganiseerd. Hier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betere kansen tot participatie in de maatschappij.

Feestelijke afsluiting
Tijdens het Walking Dinner zal de ‘Parel’ van de regio gekozen worden: het bedrijf dat volgens het onafhankelijke nieuwe magazine voor de regio, OnderNamen, hiervoor in aanmerking komt. Ook worden de nieuwe naam en huisstijl van Stichting Q4 officieel gelanceerd.

Kortom, je mag deze dag niet missen.

Voor meer informatie website Q4