BHIK bijeenkomst op 19 april 2017

Criminaliteit bestrijden met ICT?

Complexe netwerksystemen en databases zijn cruciaal om snel en veel informatie in te winnen. Bijvoorbeeld om de verkeersveiligheid te regelen, XTC-labs te ontmantelen en liquidaties op te lossen. Daarnaast speelt een groeiend deel van de criminaliteit zich af in de digitale wereld. De ICT van de politie is dus van onschatbare waarde voor de veiligheid van Nederland. De BHIK is dan ook trots dat de BHIK-leden op 19 april een kijkje mogen nemen in het ICT centrum van de Nationale Politie. G.T. (Gerrit) den Uyl, Directeur PolitieDienstencentrum en J.H. (Koos) Veefkind, Hoofd Dienst ICT vertellen ons (bijna) alles over hoe de politie te werk gaat.

Tijdens deze bijeenkomst wordt tevens de jaarlijkse ALV gehouden en wethouder Jorrit Eijbersen vertelt u een en ander over de mogelijkheden voor een ondernemersfonds. Kortom een interessante bijeenkomst waar we u graag hopen te ontmoeten.

Aanvang: 15.30 –16.00 uur ontvangst (let op kom op tijd! Tot 16.00 uur kunt u onder begeleiding naar binnen, daarna is dat in verband met beveiliging niet meer mogelijk)

Meenemen: legitimatiebewijs (iedereen dient zich te legitimeren bij binnenkomst

Einde: 19.00 uur

Locatie: Zeisterweg 1 te Odijk

Voor een hapje en drankje wordt uiteraard gezorgd

Aanmelden graag voor 13 april.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.