23 november 2016 BHIK bijeenkomst bij A. van Raak Promotions

bhik-28-09-2016-competitieve-regio

Wist u dat de provincie Utrecht onlangs voor de tweede achtereenvolgende keer is uitgeroepen tot de meest competitieve regio van Europa? Wat is het geheim van zo’n competitieve regio en wat betekent dat voor uw bedrijf?

Voor deze mooie bijeenkomst heeft de BHIK een geweldige spreker uitgenodigd: Frank van Oort, hoogleraar Stedelijke en Regionale Economie aan de Universiteit van Utrecht en de Erasmus Universiteit Rotterdam. In een interactieve sessie neemt hij u mee in de wereld van de regionale economie en concurrentievermogen. Hoe dragen bedrijven bij aan concurrentiekracht en hoe profiteren zij daarvan. Welke investeringen van overheden zijn nodig om de concurrentiepositie te behouden. Welke positie heeft de gemeente Bunnik en haar bedrijfsleven binnen de regionale economie. Misschien zit het geheim wel in de gemeente Bunnik ……….?

Voor deze gelegenheid zijn wij te gast bij A. van Raak Promotions B.V.  Annemarie van Raak zal ons het een en ander vertellen over haar bedrijf.

Na het officiële programma is er gelegenheid om collega ondernemers te ontmoeten. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Datum              : 23 november 2016

Tijdstip           : 16.30 uur ontvangst

Locatie            : Regulierenring 8 te Bunnik

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.